Familj, inredning, studier och vardagslivet i sig

måndag 29 november 2010

Advent välkommen !!

Och ny vecka.. Vi närmar oss julen med stormsteg!!! Känns som om det går för fort...Tycker att jag inte hinner med.. Väldigt lite julklappar klara ochhar inte riktigt fått den där riktiga julfiiilisen ännu... Pepparkakor har vi INTE bakat ännu men det gör vi 6.12... Finlands självständighetsdag då har det alltid bakats pepparkakor i vårat hus.. Ända sen jag kommer ihåg..
Så det väntar vi på...
I bilen spelar vi faktist lite julsånger redan, i alla fall då som töserna är med för de ropar genast till då vi sätter oss i bilen..Snälla mamma sätt på vår cd.. Vill höra tIpP TapP...

Lite julfiilis har vi hemma i alla fall..
Hittade fjolårets inköpta julbollar och tyckte att de kunde få en plats i hallen på skoskåpet..
På tal om hallen.. Så nu kommer det att börja hända igen.. Våran renovering fortsätter och nu i turen är trappan till övrevåningen samt väggar och tak på väg upp.. Skall bli kul att kanske få det "lilla" projektet klart till jul!









I helgen har vi ju firat våran lillis.. Ingen liten lillis mera utan nu en 2-årig tös som verkligen vet vad hon vill. Idag vid rådgivnings besöket så meddela hon helt klart att hon INTE tänker bygga ett torn av klossarna utan ett tåg.. Jepp det är våran lilla Isabell... Och då kan jag säga att detta tåg var en liiiiten grej av hennes bestämma själv jag...

För övrigt så vore jag väldigt tacksam över bra julklappstips till barnen... Nu fick Isabell en zu-zu (stavas det så) pet bana och en tillhörande hamster till födelsedagen, tänkte kanske man kunde bygga på den serien.. Vi får se!
Men nu skall månadagen avslutas med det bästa nämligen Desperate housewifes
Trevlig kommande vecka !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar